Om sidan I

Ruinturist.se skapades som en ren fortsättning på bloggen "vasternorrland.blogs.se" och tar vid där bloggen en gång slutade. Sidan är en del i den alltmer växande hobbyn som består i att besöka och utforska det bortglömda och undangömda - kalla det ruinturism eller urban exploration. Tanken är att sidan skall tillfredställa eventuella framtida behova av designmöjligheter och kanske även förmedlande av bilder för utskrift och försäljning.

Syftet med sidan är också att tillfredställa alla dom som hellre utforskar det glömda Sverige framför sin skärm, samt att tipsa alla dom som kanske skulle vilja men ännu inte tagit steget ut bland ruiner, rost och förfall. Ett sätt att visa vilken värld som lurar bara bakom ett hörn för de allra flesta.

Vill man förmedla ett tips, fråga om något eller bara skicka ett mail så finns även ett kontaktformulär i menyn, alla mail läses och de flesta besvaras - ingen annan än siteägaren läser dessa mail, men i framtiden kan en offentlig kommentarsfunktion komma att läggas till.